Presse

PRESSE

I løbet af 2020 har jeg været en del af Dansk Psykolog Forenings Corona ekspert panel.

Panelet har publiceret en række artikler.

Den nye fase skal mødes med psykologisk indsigt, Kristeligt Dagblad, d.17.maj 2020

Udsigten til, at vi skal holde afstand i måske et til halvandet år endnu, som meldingen fra Statens Serum Institut lød for nyligt, har skabt stærke reaktioner. Derfor er det også lige nu, at vi skal være ekstra opmærksomme på, hvad de psykologiske implikationer af situationen er – og hvad vi kan gøre for at håndtere dem. I første fase, hvor smitten skulle inddæmmes, har det været et medicinsk sundhedsfokus, der skulle til for at komme bedst muligt fra start under pandemien. Nu, i anden fase, hvor vi afbøder, handler det om at stille skarpt på de menneskelige og socialpsykologiske effekter af pandemien for at komme godt videre. Her er der flere ting, vi skal være opmærksomme på.

https://www.kristeligt-dagblad.dk/kronik/den-nye-fase-skal-moedes-med-psykologisk-indsigt

Kan læses i sin helhed her: https://www.dp.dk/den-nye-fase-skal-moedes-med-psykologisk-indsigt/

Coronakrisen påvirker vores sind, adfærd og vores syn på andre mennesker. Og det er på helt andre måder, end vi har prøvet før. Det er de psykologiske og adfærdsmæssige reaktioner, vi skal adressere nu, og vi skal samtidig sørge for, at vi tager ved lære af situationen.

Jyllands Posten d.3.april 2020

https://jyllands-posten.dk/debat/kronik/ECE12057139/hvad-venter-der-os-paa-den-anden-side/

Artiklen kan læses i sin helhed her https://www.dp.dk/corona-og-mental-sundhed-hvad-venter-os/

Jeg har medvirket i Radio4’s program “Danmarks lykkeligste arbejdsmarked”, hvor jeg siger noget om hvad det kan betyde at bliver fyret under Corona krisen.

Hør podcast her https://www.radio4.dk/program/debat-verdens-lykkeligste-arbejdsmarked/?id=ledig-under-coronakrisen-2_ep_10_04_20

 

https://www.dr.dk/radio/p4/formiddag-pa-4-eren/formiddag-pa-4-eren-2020-05-27https://www.dr.dk/radio/p4/formiddag-pa-4-eren/formiddag-pa-4-eren-2020-05-27

Kristeligt Dagblad d.4.9.2020

https://www.kristeligt-dagblad.dk/liv-sjael/hvorfor-er-det-saa-svaert-erkende-ens-tid-er-omme